ضخامت سنج

ضخامت سنج

ضخامت سنج یکی از مهم‌ترین تجهیزات ابزاردقیق است که هم کاربرد آزمایشگاهی دارد هم کاربرد صنعتی. این تجهیز برای تشخیص قیمت ضخامت سنج رنگ و رزین به کار می‌رود از همین رو هر جایی در صنعت که رنگ آمیزی شده باشد کاربرد دارد. در کنار این ضخامت انواع گالوانیزه، ضخامت سنج فلزات، بتن، چوب و ... را هم با استفاده از دستگاه ضخامت سنج استفاده می‌کنند. بخش کنترل کیفیت در صنایع و به خصوص پروژه‌های مختلف مانند نفت و گاز، نیروگاه، راه و شهرسازی و ... دستگاه ضخامت سنج کاربرد وسیعی دارد. برند ویکی سنجش یکی از تامین کنندگان تجهیزات ابزاردقیق از جمله ضخامت سنج دیجیتال است که به گزینه اول صنعت‌کاران تبدیل شده است.در ادامه به بررسی قیمت ضخامت سنج رنگ می پردازیم.همچنین شما میتوانید برای کسب اطلاعات بیشتر به صفحه فشار سنج دیجیتال مراجعه کنید.




ضخامت سنج دیجیتال

برای نشان دادن ضخامت رنگ باید عددی روی دستگاه به نمایش درآید که مشخصات ضخامت اندازه‌گیری شده است.برای اطلاع از قیمت ضخامت سنج رنگ همراه ما باشید. دستگاه ضخامت سنج دیجیتال اعداد را به صورت کامپیوتری بر روی یک صفحه نمایش نشان می‌دهد. در گذشته ضخامت سنج‌ها برای نشان دادن اعداد از یک گیج استفاده می‌کردند که با پیشرفت تکنولوژی گیج اعداد جای خود را به صفحه نمایش داد. البته همچنان ضخامت سنج‌های آنالوگ یا گیج‌دار هم همچنان وجود دارند و در صنایع کاربرد گسترده‌ای دارند.


کارکرد دستگاه ضخامت سنج دیجیتال

ضخامت سنج با استفاده از قوانین فیزیکی کار سنجش ضخامت را انجام می‌دهد. دو روش برای این کار وجود دارد اولی القای نیروی مغناطیسی و دیگری استفاده از پدیده ادی کارنت است. البته در بعضی از دستگاه‌ها هم از هر دو روش نام برده استفاده می‌شود. با ایجاد حلقه‌هایی از جریان الکتریکی در داخل هادی (به طور عموم فلزات) جریان به وجود آمده درون هادی را ادی کارنت می‌گویند. زمانی که کاربر دستگاه ضخامت سنج دیجیتال و ضخامت سنج فلزات را به رنگ یا پوشش رزین نزدیک می‌کند درون هسته سنسور دستگاه یک جریان ایجاد می‌شود که با تغییر کردن فاصله دستگاه از پوشش مورد نظر جزیان درون سنسور هم تغییر می‌کند. این تغییرات را می‌توان تبدیل کرد و ضخامت پوشش رنگ را به دست آورد.برای اطلاع بیشتر از قیمت ضخامت سنج رنگ به مطالعه این مقاله بپردازید.برای کسب اطلاعات بیشتر به مطالعه رطوبت سنج دیجیتال بپردازید.


دستگاه ضخامت سنج دیجیتال و ضخامت سنج فلزات

قیمت ضخامت سنج دیجیتال ارزان نیست از همین رو در صورتی که مشاهده کردید نتایج به دست آمده با انتظارات شما تطابق ندارد بهتر است اقدام به کالیبره کردن آن بکنید. شرکت ویکی سنجش علاوه بر عرضه و فروش انواع ضخامت سنج فلزات و ... دارای خدمات پس از فروش و تعمیر هم است. شما می‌توانید از خدمات کالیبراسیون این شرکت بهره‌مند شوید.


ضخامت سنج دیجیتال و میدان مغناطیسی

یک میدان مغناطیسی به وسیله جریان گردابی شکل می‌گیرد. میدان مغناطیسی به وجود آمده با میدان مغناطیسی‌ِ اعمال شده به بدنه هادی دارای تضاد است. از همین رو جریان گردابی، واکنشی به میدان مغناطیسی اعمال شده است. عمل‌کرد دستگاه ضخامت سنج فلزات به این شکل است. جریان‌های ادی یا همان گردابی باعث می‌شوند که بتوان ضخامت مورد نظر را تشخیص داد.


ضخامت سنج دیجیتال و نکات آن

برخی از دستگاه‌های ضخامت سنج دیجیتال دارای قابلیت اتصال به گوشی‌های هوشمند است. این باعث می‌شود که شما بتوانید اطلاعات مورد نظر را روی گوشی خود داشت باشید و دیتای آن به هر شکلی که دوست داشتید استفاده کنید. کارشناسان خودرو برای تشخیص ضخامت رنگ بدنه از این ویژگی دستگاه بسیار استفاده می‌کنند زیرا سرعت عمل آن‌ها در امر کارشناسی و انتقال دیتا را بالا می‌برد.در ادامه به قیمت ضخامت سنج رنگ میپردازیم.

کیفیت و سرعت عمل دستگاه‌های ضخامت سنج دیجیتال بستگی به سنسور و برد الکترونیکی به کار رفته در ساخت آن دارد. سرعت دستگاه به شکل توانایی تعداد دفعات خواندن ضخامت در واحد زمان عنوان می‌شود. از همین رو پیشرفته بودن و به روز بودن این بخش از قطعات ضخامت سنج در عمل‌کرد آن تاثیر مستقیم دارد. برخی از ضخامت سنج‌ها می‌توانند به طور هم زمان چند پارامتر را اندازه‌گیری و بر روی صفحه نمایش دستگاه یا حتی گوشی موبایل نشان دهند.

این دستگاه بر اساس میدان مغناطیسی عمل می‌کند، باید بعد از هر بار استفاده، دستگاه را از سطح مورد نظر کمی جدا کنید تا میدان مغناطیسی شکل گرفته در آن به طور کامل تخلیه شود. بالا بردن سرعت اندازه‌گیری ممکن است که باعث به وجود آمدن خطا و همچنین آسیب دیدن دستگاه شود.

در زمان استفاده از دستگاه ضخامت سنج دیجیتالی باید آن را به صورت عمودی بر روی سطح قرار دهید. انحراف در قرار دادن دستگاه بر روی سطح باعث می‌شود که عدد نشان داده شده با مقدار مورد نظر شما تفاوت زیادی داشته باشد، از همین رو احساس می‌شود که دستگاه کالیبره نیست و ممکن است که کاربر آن را برای کالیبراسیون ارسال کند که موجب بروز مشکلاتی خواهد شد.

ویکی سنجش مفتخر است تا تمام اطلاعات مورد نیاز اکسیژن متر دیجیتال را در اختیار شما قرار دهد.

کاربرد دستگاه ضخامت سنج دیجیتال

رنگ های ساختمانی

رنگ های ترافیکی

رنگ و رزین

رنگ های پودری

آبکاری

آنودایزینگ آلومینیوم

پزشکی

صنعت خودرو

جواهرسازی

سیمان و لوله سازی

تکنولوژی هسته ای

پتروشیمی

لوازم خانگی

ساختمان سازی

و ...


بخش های ضخامت سنج دیجیتال

قسمت اصلی دستگاه یک برد الکترونیکی است که تبدیل پارامترها را انجام می‌دهد. بخش دیگری که از اهمیت بالایی برخوردار است سنسور دستگاه است که پارامترها را از سطح دریافت می‌کند. صحت و سلامت این بخش از اهمیت بالایی دارد. فرستنده جریان گردابی، صفحه کلید و صفحه نمایش که اعداد مربوط به ضخامت را نشان می دهد.


انواع دستگاه ضخامت سنج

ضخامت سنج در بخش‌های مختلف استفاده می‌شود از همین رو این دستگاه‌ها تنوع بالایی دارند و هر کدام برای یک کار به خصوص استفاده می‌شود.اگر به دنبال کسب اطلاعات و یا خرید غبار سنج هستید میتوانید با کارشناسان ما تماس بگیرید.



ضخامت سنج فلزات (ورق)

ضخامت سنج‌های سری Ferrous (F) برای اندازه‌گیری ضخامت رنگ، لعاب ، اپوکسی، فسفاته، گالوانیزه گرم، سخت و ... بر پایه فلزات آهنی باشد را می‌تواند اندازه بگیرد.در پارت بعدی مقاله به بررسی قیمت ضخامت سنج رنگ میپردازیم.


ضخامت سنج آبکاری

ضخامت سنج‌های سری Non Ferrous (N) برای اندازه‌گیری ضخامت رنگ، لعاب، اپوکسی، تفلون، آنودایزینگ، آلومینیوم و ... بر اساس فلزات غیر آهنی به کار می‌رود. در کنار این تجهیزات سری (FNF) برای اندازه‌گیری ضخامت سنج فلزات بر پایه فلزات آهنی و غیر آهنی است و می‌تواند هر دو را با یکدیگر اندازه‌گیری کند.


ضخامت سنج بر پایه غیر فلز (چوب)

دستگاه ضخامت سنج پوشش‌های بر پایه غیر فلزی و پلیمری مانند (لاستیک ،پلاستیک، بتن، چوب، آسفالت، مواد کامپوزیت و ...) به کار می‌رود. این نوع ضخامت سنج برای سطوح غیر فلزی به کار می‌رود.


دستگاه ضخامت سنج التراسونیک

پایپینگ بخش مهمی از صنایع به خصوص نفت و گاز است. وجود انواع لوله کشی در بخش‌های مختلف صنعت یک امر طبیعی است. از همین رو اندازه‌گیری ضخامت سنج فلزات بسیار اهمیت دارد. دستگاه ضخامت سنج التراسونیک و ضخامت سنج فلزات برای اندازه گیری ضخامت دیواره لوله‌های فلزی، استیل ،پلاستیکی و ... به کار می‌رود. اندازه‌گیری ضخامت لوله‌ها هم در صنعت به این دلیل است که با گذشت زمان این لوله‌ها دچار خوردگی می‌شوند و با استفاده از امواج التراسونیک می‌توان ضخامت آن‌ها را اندازه‌گیری کرد.


دستگاه ضخامت سنج پوششی در صنایع

در بحث کنترل کیفیت و همچنین کنترل فرآیند نقش ضخامت پوشش از اهمیت بالایی برخوردار است. با دانستن این موضوع می‌توانید کیفیت کار خود را به خوبی کنترل کنید. در صورت پیدا شدن هرگونه ایراد در ضخامت پوشش باعث می‌شود خوردگی، زنگ زدگی و از بین رفتن قطعه رخ دهد. به همین دلیل استفاده از دستگاه ضخامت سنج پوششی در صنایع اهمیت گسترده‌ای پیدا کرده است.


انواع ضخامت سنج های پوششی

روش‌های مختلف برای سنجش ضخامت پوششی وجود دارد، از همین رو دستگاه‌های مختلفی هم برای این امر ساخته شده‌اند که در ادامه به معرفی آن‌ها می‌پردازیم.


دستگاه ضخامت سنج لیزری

نحوه قرارگیری این ضخامت سنج‌ها بر روی قطعه به شکل C Frame است و با استفاده از اشعه لیزر ضخامت مورد نظر را اندازه می‌گیرند. توانایی این دستگاه بالا است و می‌تواند به شکل تک یا چند کاناله ضخامت یک یا چند نقطه از لوله حتی بر روی خط تولید را هم اندازه‌گیری کند.


دستگاه ضخامت سنج پرتویی

از این نوع ضخامت سنج در صنایع خودرو سازی، کارخانجات فولاد، ماشین سازی، پتروشیمی، سیمان و لوله سازی و حتی تکنولوژی هسته‌ای و ... به کار می‌رود. از این نوع ضخامت سنج بیشتر برای صنایع ورقه‌ای مانند کاغذ، فولاد، آلومینیوم، لاستیک، پلاستیک، پوشش ها و آبکاری‌ها و ... استفاده می‌شود.


ضخامت سنج مغناطیسی

از این نوع دستگاه بیشتر برای تشخیص رنگ خودرو به کار می‌رود و کاربردی عمومی دارد. این دستگاه دارای مزیت‌های بسیاری است که به شرح زیر است:

غیر مخرب و کم هزینه

سرعت بالا

دقت بالا

تکرارپذیری

کاربری آسان

آنالیز دیتای دیجیتال به صورت هم زمان

مطلب پیشنهادی: نیرو سنج

دستگاه ضخامت سنج گردابی

از این روش به عنوان یک روش غیر مخرب یاد می‌شود. از همین رو طرفداران بسیاری دارد. روش ضخامت سنجی در این دستگاه شباهت زیادی به روش مغناطیسی دارد. مزیت‌های دستگاه ضخامت سنج گردابی به شرح زیر است:

کاهش هزینه

سادگی

دقت و رزولوشن بالا

تكرار پذيري

سنجش دیجیتالی و هم زمان


قیمت ضخامت سنج رنگ

کاربرد دستگاه ضخامت سنج رنگ و ضخامت سنج فلزات از سایر ضخامت سنج‌ها بیشتر است. دلیل آن هم کاربرد عمومی و صنعتی آن است. ویکی سنجش یکی از فروشگاه‌های معتبر در زمینه فروش ضخامت سنج فلزات است. برای آگاهی بیشتر می‌توانید به شماره‌های 09123980676 و 41 49 97 33 021 تماس حاصل کنید تا کارشناسان فروش راهنمایی‌های لازم در مورد قیمت ضخامت سنج رنگ را به شما بکنند. همچنین در صورتی که تصمیم داشتید به صورت حضوری خرید فرمایید می‌توانید به آدرس تهران، لاله زار جنوبی، پایین تر از مسجد لاله زار، پاساژ ایران ساختمان سمت راست طبقه دوم پلاک 237 مراجعه فرمایید.


جهت خرید و استعلام قیمت محصولات با ما در ارتباط باشید